Gezins en jongeren coaches

fam

Maak je je zorgen over je kind? Zijn er problemen in je gezin? Als je vragen hebt over opvoeden en het opgroeien van je kind of tegen problemen aanloopt, kun je terecht bij de Gezins- en Jongerencoach van Zorg in Deurne.

Gezins- en Jongerencoaches zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met jou bekijken ze het probleem en hoe dat het beste opgelost kan worden. En of je dat zelf kunt, of dat je daar hulp van anderen voor nodig hebt. De Gezins- en Jongerencoaches werken onder de vlag van Zorg in Deurne en zijn dichtbij jou in de buurt te vinden. Bijvoorbeeld in je wijk, bij je school en als het nodig is ook bij je thuis.

Je kunt in onderstaand overzicht zien welke Gezins- en Jongerencoach verbonden zit aan uw wijk/school, dan kunt je direct met deze persoon contact opnemen. Als er een algemene vraag bij Zorg in Deurne voor de afdeling jeugd binnenkomt, dan wordt deze in ons wekelijks casusoverleg op maandag besproken. Nadien doen we ons best zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.

Het team Gezins- en Jongerencoaches wordt aangestuurd door Mariëlla Bastiaans, teamleider Zorg in Deurne.

Hulp nodig of vragen?