Goed & gezellig voorbereid op het ouderschap Gefeliciteerd, er is een kindje op komst!

Zwanger

Iedereen ervaart een zwangerschap, bevalling, de kraamperiode en het opvoeden van een kind anders. Om er op een fijne manier mee bezig te (kunnen) zijn en naartoe te leven, houdt Zorg in Deurne een klein feestje voor aanstaande ouders. Want het is bijzonder wat er in je buik groeit. Daar mag je trots op zijn! De avond voor aanstaande ouders is op woensdag 22 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Deurne.

Gezellig én nuttig

Tijdens de avond kun jij je, in een relaxte sfeer en onder het genot van een drankje, op diverse manieren laten informeren over wat er komen gaat. Je bent welkom om alleen, met je partner of met iemand anders te komen. Maak er een gezellig en nuttig uitstapje van!

Programma

  • 19.00 Inloop & Infomarkt
  • 19.30 Sprekers
  • 20.30 Infomarkt

Als bezoeker ontvang je een goodie bag met folders, een tegoedbon, verzorgingsproducten en een presentje.

Infomarkt

Op de infomarkt ontdek je meer over EHBO voor kinderen, de Bibliotheek, kraamzorg, gastouders, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, Happje, babymassage, het consultatiebureau (GGD Brabant-Zuidoost), Verloskundigenpraktijk Deurne en Zorg in Deurne

Sprekers

Zorg in Deurne heet je van harte welkom. Vervolgens neemt Verloskundigenpraktijk Deurne je mee in het kraambedverhaal; wat kun je verwachten, waar moet je aan denken en wat kan je helpen tijdens de kraamtijd? En het consultatiebureau bereidt je voor op de start als kersverse ouders.

Meld je aan!

Ben jij erbij? Meld je dan voor 15 maart aan via: zorgindeurne@deurne.nl. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en ontvang je later per mail.

Aanmelden

* = verplichte velden