Haal jij ook je oppasdiploma?

Play

Cursus voor jongeren

Ben je een jongere tussen de 12 (op het voortgezet onderwijs) en 16 jaar uit de gemeente Deurne en wil je graag oppassen? Kom dan naar de oppascursus van Zorg in Deurne voor handige tips en adviezen. Want oppassen is niet zomaar iets. Het is best een hele verantwoordelijkheid.

Om te leren hoe je moet oppassen en wat daar allemaal bij komt kijken hebben we een cursus van 4 avonden ontwikkeld. LET OP; je dient op alle avonden aanwezig te zijn.  Na afronding krijgen de deelnemers een echt oppasdiploma.

Als jongere is oppassen meestal iets waar je inrolt. Ouders vragen vaak een van de buurkinderen, een neefje of nichtje om op de kinderen te komen passen. Maar eigenlijk komt er best heel wat bij kijken.

  • Wat als het oppaskindje maar blijft huilen?
  • En hoe zorg je dat de kinderen naar je luisteren?

Om antwoord te geven op deze vragen en allerlei handige tips aan te reiken, geeft Zorg in Deurne weer een oppascursus. De cursus bestaat uit 4 avonden van 19.15 tot 20.45 uur en is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit de gemeente Deurne.

Waar en wanneer

De cursus is op maandagavond 9 maart, 16 maart, 23 maart en 30 maart van 19.15 tot 20.45 uur, in het Gerardushuis, Parkstraat 2, 5752 AP in Deurne. LET OP; je dient op alle avonden aanwezig te zijn. 

De cursus op deze data is VOL. Neem contact op voor 

Aanmelden voor deze gratis cursus

De cursus op deze data is VOL.

De cursus is gratis. De cursus is alleen bedoeld voor jongeren die wonen in de gemeente Deurne. Bij teveel aanmeldingen komen de jongeren die dit keer niet deel kunnen nemen automatisch op de deelnemerslijst van de volgende cursus (najaar 2020) te staan.